Adease gør det nemt for dig at blive markedsført online

Dit vækstpotentiale online er rygraden i mit/Adease arbejde.

Vækst, salg og synlighed for din virksomhed på sociale medier er omdrejningspunktet for Adease.
Adease udarbejder målrettede strategier, der rammer den ønskede målgruppe med relevant indhold på det rigtige tidspunkt og via den rette kanal. 

Hovedfokus på 

  • Facebook  
  • Instagram  
  • LinkedIn  
  • E-mail markedsføring 

Ydelser:

  • Håndtering af dine sociale medier 
  • Åbne kurser med deltagelse fra flere virksomheder
  • Skræddersyede kurser eller forløb

Se et par cases under referencer her

Håndtering

Uanset om indholdet er Facebook annoncer, LinkedIn opslag eller e-mails, sørger jeg for, at der er en sammenhæng mellem indhold, identitet og website, så målgruppen får en god og troværdig oplevelse af din virksomhed. 

Adease er med dig hele vejen fra strategi til udførelse, følger op på mål, og har altid gode idéer til nye tiltag, der rammer målgruppen. Resultaterne af annonceringen får du præsenteret i et let forståeligt og overskueligt format.

Marketing sproget og dataanalyse i forhold til sociale medier kan opleves som en indfaldsvej i myldretrafikken i Århus en mandag morgen – der er meget at forholde sig til. Der er konstant nye algoritmer og funktioner at være opmærksom på for at få fuldt udbytte.

Med østjyske rødder og århusiansk accent, gør jeg begge dele mere spiseligt for kunderne, og holder mig hele tiden opdateret, så du ikke behøver det.

Med erfaring fra tilfredse kunder og kursister siden 2016, er det en tilgang der virker. 

Mine kunder er store og små virksomheder (B2B og B2C) fordelt over hele Danmark, der vil være synlige på de sociale medier.
Ingen kunde for lille eller for stor til at få fuld fokus hos Adease, og jeg sætter jeg en ære i at  at yde mit bedste hver gang og skabe resultater

Åbne eller skræddersyede kurser

Har du brug for oplæring af din marketingmedarbejder / dit marketingteam, tilbyder Adease både åbne kurser men også skræddersyede kurser og forløb, der giver medarbejderne værktøjerne til selv at kunne håndtere de relevante medier mere professionelt, strategisk og målrettet. 

Idéen bag Adease

Navnet Adease står for nem reklame.

(Ad = reklame, annonce og Ease = lethed, nemhed)

Adease blev sat i verden i 2016 for at gøre det nemt for store og små virksomheder at markedsføre sig på sociale medier, og dermed gøre en positiv forskel på deres bundlinje.

Webshops har et kæmpe potentiale for at skabe vækst via sociale medier, og med en baggrund indenfor detail og E-handel begejstrer arbejdet med webshops mig særlig meget. 

Om mig

Min baggrund er oprindeligt dekoratør. Et job hvor målet er at skabe salg ved at fremhæve specifikke produkter og gøre dem interessante og relaterbare for målgruppen. 

Interessen for salg og kundekontakt førte til en stilling som souschef i detailbranchen, og senere en stilling som salgssupporter i et større dansk modefirma.

I forbindelse med opblomstringen af webshops i 2000’erne, så jeg online salget vækste, og valgte at uddanne mig til Handelsøkonom med speciale i e-handel. 


Det var springbrættet til at kaste mig ud i eventyret som selvstændig specialist i markedsføring på sociale medier, for at gøre brug af de principper, og metoder jeg havde tilegnet mig som dekoratør, souschef og handelsøkonom.


Jeg er blevet kaldt “læringskrævende og åben for input” af en underviser. Jeg er ganske rigtigt vild med at lære nyt, og holder mig altid opdateret inden for det nyeste om sociale medier, samt tager kurser der kan være med til at sikre endnu bedre resultater for kunderne.

Jeg giver kaffe

Så kontakt mig endelig for en snak om markedsføring af din virksomhed på de sociale medier.

Dreams can come true.

//Gitte Maack

Passioneret iværksætter

Jeg sidder klar til at skabe værdi og synlighed for din virksomhed på de sociale medier via kreative og tilpassede løsninger, der understøtter netop din forretning

Start allerede i dag.

Læs mere om min passion omkring online marketing,
samt hvorfor du med fordel kan vælge mig som rådgiver
og samarbejdspartner nedenfor

Vision

Min vision er at være den foretrukne nære samarbejdspartner indenfor mit felt.

Jeg vil arbejde målrette på at være opdateret på den nyeste viden indenfor mit felt, og på at skabe vækst for din virksomhed via øget synlighed online

Mission

Min missionen er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe øget brandværdi via en velovervejet digital profil og online/social media marketing.

Jeg ønsker at opbygge nære relationer til og for mine kunder på de sociale medier, da disse stadigt bliver mere og mere essentielle for at være synlig og konkurrencedygtig.

Værdier

For mig er det vigtigt at have gode relationer til glade kunder. Derfor holder jeg hvad jeg lover, og arbejder med respekt for både din tid og dine ressourcer.

Jeg vil levere et godt og værdiskabende stykke arbejde hver gang, og følge alle opgaver til dørs.

Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part