Udvalgte referencer

Anbefaling Helle fra LidtLuksus

Vi er helt ekstatiske – stor tak for fint arbejde

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Gitte, hun er fantastisk til at komme med ideer & anbefalinger til kampagner, videoer etc. Og holder altid øje med om vores kampagner kører som de skal, eller der lige skal rettes lidt til.

Vi kan tydeligt mærke forskel efter Gitte har overtaget vores FB/IG marketing på vores salg”

Jeg var på Gittes Instagram Kickstarter kursus, hvor vi fik et rigtig godt overblik over Instagrams funktioner, og hvor der var tid til og vejledning i at prøve nogle funktioner af selv. Gitte er meget professionel og førte os (kursisterne) grundigt igennem det hele.

Jeg blev bl.a. rigtig meget klogere på, hvordan jeg får flere relevante følgere, hvilke funktioner der har længst rækkevidde og hvordan jeg kan planlægge mine opslag, så jeg ikke skal bruge unødigt meget tid på appen. Der var oven i købet en rigtig god stemning på kurset. Helt klart anbefalelsesværdigt, hvis du er lidt i tvivl om, hvad Instagram kan og hvad dine muligheder for rækkevidde er på den populære kanal. /petita.dk

Gitte er super dygtig og efter mine to kurser hos hende, ved jeg at jeg bestemt vil troppe op igen og igen.
Jeg blir klædt godt på til livet som selvstændig bag webshop. Jeg har fået værktøjer, som jeg har savnet, men ikke viste hvordan jeg skulle gribe an.

Alle pengene værd.

De varmeste anbefalinger fra mig.

En god oplevelse og helt igennem professionelt gennemført kursus i målrette facebook annoncering.

Gittes passion og engagement skinner igennem, både i undervisningen og materialet. Så hvis du som facebook administrator skal have styr på værktøjskassen i forhold til strategi, målsætning, kampagner, pixel, målgrupper og insights, kan jeg varmt anbefale et kursus hos Adease.

Jeg kontaktede Gitte, da jeg ønskede flere tilmeldinger til mit nyhedsbrev … og pyh … DET VÆLTER IND !!!… Det kører bare derudad og Gitte styrer det 100% efter mine ønsker og hendes ekspertise.
Bedre samarbejde findes simpelthen ikke.
Så har du brug for flere kontakter eller bare hjælp til dine FB annoncer, så kan jeg på det aller varmeste anbefale Gitte – hun er simpelthen en STJERNE.

Udtalelse fra Michael Henneke, Iværksætter og CEO Tiny House Living

Gitte har yderst effektivt og professionelt fået sat TinyHouseLiving.dk på det digitale landkort.
Med udarbejdelse og oprettelse af både Facebook-side, WordPress hjemmeside og Linkedin-profil, samt drift og vedligehold af disse – og med den attention, som kan forventes af en dygtig Online Marketing Manager.
Derudover påtog Gitte sig også varierende marketingsopgaver, som koordinering af event, leverandørkontakt, udkast til øvrige grafiske materialer mm.
Vi kan på denne baggrund medgive Gitte/Adease vores bedste anbefaling.

Udtalelse fra Thomas Riisgaard, Instruktør og bestyrelsesmedlem Skydive Viborg

Vi har siden juni 2016 haft Gitte/Adease til at varetage konkurrence og annoncerings delen på Facebook for Skydive Viborg, hvilket har resulteret i mange nye “Likes” til siden, salg af diverse kurser, samt øget interaktion på opslagene. Vi sætter pris på samarbejdet, og er fuldt ud tilfredse med resultaterne af indsatsen

Læs anbefalinger fra kunder og kursister her: https://www.facebook.com/pg/adease.dk/reviews/

Flere referencer

dansk industri reference logo
Remmer reference
Lidtluksus reference
Pandekagebilen kunde
Anna & Søs pluspige.dk
Reference _ Houkjær Begravelse
Reference - Coach Mølvad
Reference - Scan Choco
referencer - scandidact logo
referencer - tandlægen.dk logo
Reference _ Megavin.dk
reference - Pakhuset Odder
Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part