Produktbilleder uden links = mistet salg

Jeg ser det dagligt, når jeg klikker rundt på Facebook:
Virksomheder der laver noget godt indhold, der fanger min interesse. Jeg klikker på billedet (fordi jeg – som mange andre – er meget visuelt orienteret) men hvad sker der?

Intet!

Jo, billedet bliver vist til mig en større udgave, men jeg bliver ikke ledt derhen, hvor jeg ved at virksomheden gerne ville have mig hen. De har nemlig oprettet deres organiske opslag i en forkert, eller kald den uhensigtsmæssig, rækkerfølge.

Det er både synd og super ærgerligt, så derfor vil jeg vise dig hvordan du laver organiske opslag med aktive billeder.

Brugerne på Facebook har travlt (bl.a med at blive distraheret af dine konkurrenter) og derfor er det super vigtigt at du fjerner alle de barrierer der kan være, for at få en Facebook bruger til at konvertere på den måde du ønsker det.
(uanset om det er et køb, et sign up til nyhedsbrev, eller hvilken konvertering du er ude efter)

Så det kan altså være dyrt i mistede kunder, hvis man ikke har styr på sine links, når man laver organiske opslag på Facebook.

Begår din virksomhed denne fejl?

Løsningen kommer her

(Se hvordan man gør i denne videoguide, eller læs videre nedenfor)

Hvis man skal klikke for meget rundt for at komme frem til produktet, mister potentielle kunder hurtigt interessen, for der er så meget andet at blive fristet af.

Heldigvis der en super enkel løsning: start med linket.

Så snart du har kopieret dit link ind i et nyt opslag, kan du tilføje tekst og billeder lige som du har lyst til, og vupti, når det hele er oprettet, kan brugerne klikke på dit billede (og selvfølgelig stadig også på dit link) og komme direkte derhen hvor du gerne vil have dem hen.
Nemlig til produktet i din webshop der fangede deres interesse, og på den måde har du større chance for at brugerens klik også bliver til et salg.

Rigtig god fornøjelse med dine organiske opslag.

// Gitte Maack

P.s. Husk altid at lave UTM koder på dine links, så du har mulighed for at spore effekten af dine opslag i Google Analytics, samt at lave dine billeder i den rette størrelse (1200 * 628) til denne type opslag.

Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part