Workshops der kvalificerer DIG til at få succes på de sociale medier

Få opgraderet dine egne eller en medarbejders kompetencer, så du/I kan håndtere markedsføringen på de sociale medier både målrettet og professionelt.

Uanset om du er nybegynder eller har arbejdet en del med markedsføring og annoncering på Facebook og/eller Instagram, kan du helt sikkert få et kursus der giver dig den seneste viden, samt hands-on indsigt og afprøvelse med enten det organiske indhold eller annonceringen.

Hen over året er der kursusforløb og workshops i både Facebook strategi & markedsføring, Facebook annoncering, Instagram markedsføring samt billederedigering i værktøjet Canva.

Der er max. 8 deltagere på hvert hold. Dette er for at sikre du får mest muligt ud af kurset.

Se hvilke arrangementer der er planlagt her: https://www.facebook.com/adease.dk/events/
Finder du ikke en dato der passer, så kan du udfylde formularen og komme på venteliste til det næste kursusforløb/workshop.

Skræddersyede workshops//1-til-1 undervisning

Sammen får vi et overblik over dit udgangspunkt, samt laver en handlingsplan for et forløb der skaber værdi for din virksomhed.


Adease tilbyder også at skræddersy workshops til dig og din virksomhed ud fra både jeres udgangspunkt, de medier I har valgt at være aktive på mm, så undervisningen bliver fuldstændig tilpasset jeres behov.

Ud fra en samtale enten på telefon eller et fysisk møde finder vi sammen ud af, om det skal være en eller flere workshops, samt hvad den/de skal indeholde, og du får efterfølgende tilsendt en skræddersyet agenda til godkendelse.

Med workshops eller 1-til-1 undervisning bliver du og din virksomhed klædt på til at skabe synlige resultater på de sociale medier.  

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på skræddersyede workshops eller 1-til-1 undervisning.
Udfyld formularen eller ring på tlf: 26954154.

Kontakt
Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part