Online tilstedeværelse bliver stadigt mere vigtigt for den samlede forretningsmodel, og kan betyde forskellen mellem fiasko eller succes for din forretning.

Har du problemer med at definere en digital strategi, eller i det hele taget finde ud af hvilke medier du bør være aktiv på?
Din digitale strategi og de valgte medier sætter retningen for din online markedsføring, og sikrer at målene for dine KPI´er opnås.

Strategien leder frem til, hvordan du bedst udnytter virksomhedens potentiale online, så både synlighed og bundlinje får et løft. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et overblik over dit udgangspunkt, samt lave en handlingsplan der skaber værdi for din virksomhed.
Jeg hjælper med at udvikle strategien, og sammen definere vi de KPI’er der giver mening for din forretning, så du kan komme godt i gang.

Strategien implementeres i din markedsføring.
Det vil sige at vi sammen finder ud af alt det grundlæggende som hvor mange kampagner, hvilke typer kampagner, målgrupper osv vi skal arbejde med, hvorefter jeg opsætter det hele til de aftalte budgetter mm.

Via løbende rapportering, dialog og sparring sikrer vi sammen, at din forretning forbliver på rette vej, mod at opnå alle opstillede mål.

 

Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part