Adease laver online løsninger, som understøtter din forretning.

Jeg sætter mig grundigt ind i dit forretningsgrundlag, og gør en dyd ud af, at alt hvad jeg laver kan måles, fordi jeg mener det er vigtigt at kunne agere ud fra målinger, og dermed sikre vækst for din forretning.

Derfor får du løbende rapporter med resultater, så vi sammen kan udvikle og styrke din forretning online.

Jeg har en stor passion for mit arbejde, begge ben på jorden, og holder mig naturligvis up to date inden for alle forretningsområder i Adease.

Vision
Min vision er at være den foretrukne nære samarbejdspartner indenfor mit felt.

Mission
Min missionen er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe øget brandværdi via en velovervejet digital profil og online/social media marketing. Jeg ønsker at opbygge nære relationer til og for mine kunder på de sociale medier, da disse stadigt bliver mere og mere essentielle for at være synlig og konkurrencedygtig.  

Værdier
For mig er det vigtigt at have gode relationer til glade kunder. Derfor holder jeg hvad jeg lover, og arbejder med respekt for både din tid og dine ressourcer.
Jeg vil levere et godt og værdiskabende stykke arbejde hver gang, og følge alle opgaver til dørs.

Social media tips & tricks
Jeg tillader hermed at mine oplysninger må tilføjes VIP listen MailChimp ( more information )
Få masser af gode råd og (hemmelige) tricks til øget synlighed og målrettet markedsføring på sociale medier
Ingen spam. Dine oplysninger behandles fortroligt, og bliver IKKE videregivet til 3.part